eCommerce Lessen – Special; Grow Up – Over Google Ads – Strategie

19/05/2023

Alexis van Dam

Wil jij als e-commerce ondernemer jouw Google Ads-strategie naar een hoger niveau tillen? Mis dan niet de speciale aflevering van de eCommerce Lessons podcast, waarin Dries de Gelder en Alexis van Dam Peter Maas, oprichter van Growup Digital, interviewen!

In dit exclusieve interview bespreken we alles wat je moet weten over SEA (Search Engine Advertising) en AdWords. In deel 1, AdWords Strategie, duiken we dieper in op de vraag: hoe, wat en waarom? Peter deelt waardevolle inzichten en best practices om jou te helpen een effectieve Google Ads-strategie te ontwikkelen en jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Of je nu nieuw bent met Google Ads of al ervaring hebt, deze aflevering biedt waardevolle tips en strategieën die je direct kunt toepassen in jouw eigen e-commerce bedrijf.

De eCommerce Lessons podcast is beschikbaar op Apple Podcasts, Spotify en Google Podcasts, zodat je altijd en overal kunt luisteren. Abonneer je nu en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de e-commerce wereld!

Luister nu naar de speciale aflevering van de eCommerce Lessons podcast en ontdek hoe je een winnende Google Ads-strategie kunt ontwikkelen, met inzichten van Peter Maas van Growup Digital.

Show Notes op onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onze Linkedin pagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

Op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *