eCommerce Lessen – Special – Google Ads met Peter Maas – Trends

19/09/2023

Alexis van Dam

Aflevering 5: De Toekomstige Trends binnen Google Ads Performance Max

In deze vijfde aflevering van de eCommerce Lessen Podcast richten Dries de Gelder, Alexis van Dam en hun speciale gast, Peter Maas van GrowUpDigital, zich op de toekomstige trends en innovaties binnen Google Ads Performance Max.

De digitale marketingwereld is constant in beweging, en Google Ads Performance Max vormt daarop geen uitzondering. Samen met Peter, een vooraanstaand expert in het veld, verkennen ze de nieuwste ontwikkelingen, technologieën en strategieën die de toekomst van Performance Max zullen vormgeven. Hoe zullen kunstmatige intelligentie en machine learning de manier waarop we campagnes beheren en optimaliseren veranderen? Welke nieuwe advertentieformaten en targetingopties kunnen we in de nabije toekomst verwachten?

Daarnaast bespreken ze hoe marketeers zich kunnen voorbereiden op deze veranderingen en hoe ze voorop kunnen blijven lopen in deze snel evoluerende ruimte.

Of je nu een doorgewinterde Google Ads-professional bent of net begint met het verkennen van Performance Max, deze aflevering biedt een blik op de toekomst en zit boordevol inzichten die je zullen helpen je strategieën af te stemmen op de komende trends.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *