eCommerce Lessen – Special – Google Ads met Peter Maas – Overig

03/10/2023

Alexis van Dam

Aflevering 7: Google Ads Performance Max – Overige Belangrijke Zaken

In deze zevende en laatste aflevering met Peter Maas duiken Dries de Gelder, Alexis van Dam en Peter dieper in de overige belangrijke aspecten van Google Ads Performance Max die nog niet zijn besproken in de vorige afleveringen. Ze ronden hun uitgebreide bespreking af door te kijken naar de fijnere details, best practices en minder bekende tips die essentieel zijn voor het maximaliseren van de effectiviteit van je campagnes.

Van geavanceerde targetingstrategie√ęn tot het navigeren door de steeds veranderende interface van Performance Max, deze aflevering zit boordevol waardevolle inzichten die je niet wilt missen.

Als afsluiting willen Dries en Alexis een speciaal woord van dank richten aan Peter Maas van GrowUpDigital. “Peter, je diepgaande kennis en expertise hebben ons en onze luisteraars enorm verrijkt. Dank je wel voor het delen van je hoogwaardige inzichten en voor je waardevolle bijdrage aan deze podcastserie.”

Of je nu een beginnende adverteerder bent of een ervaren marketeer, deze aflevering en de hele serie met Peter Maas bieden een schat aan informatie die je helpt om het meeste uit Google Ads Performance Max te halen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *