eCommerce Lessen – Special – Google Ads met Peter Maas – Optimalisatie

29/08/2023

Alexis van Dam

eCommerce Lessen Podcast – Aflevering 2: De Kunst van Google Ads Performance Max Campagne Optimalisatie

In deze aflevering van de eCommerce Lessen Podcast gaan Dries de Gelder, Alexis van Dam en hun speciale gast, Peter Maas van GrowUpDigital, dieper in op de nuances van Google Ads Performance Max campagne-optimalisatie. Na een grondige introductie van Performance Max in de vorige aflevering, is het nu tijd om de fijne kneepjes van het vak te verkennen.

Hoe analyseer je de prestatiedata effectief om inzicht te krijgen in wat werkt en wat niet? Welke geavanceerde strategieën kun je toepassen om je doelgroep nog beter te bereiken en je conversieratio’s te verhogen? En hoe zorg je ervoor dat je budget efficiënt wordt besteed, terwijl je tegelijkertijd de kwaliteit van je leads verbetert?

Daarnaast zullen we enkele veelvoorkomende valkuilen bespreken die marketeers vaak tegenkomen bij het optimaliseren van hun Performance Max campagnes, en hoe je deze kunt vermijden.

Of je nu al jarenlang ervaring hebt met Google Ads of net begint met het opzetten van je eerste campagne, deze aflevering zit boordevol praktische tips, inzichten en ervaringen die je niet wilt missen. Het is een must-listen voor elke eCommerce en marketing professional die streeft naar continue verbetering en groei in hun digitale marketinginspanningen.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *