eCommerce Lessen – Special – Google Ads met Peter Maas – Conversie

05/09/2023

Alexis van Dam

eCommerce Lessen Podcast – Aflevering 3: Conversieoptimalisatie binnen Google Ads Performance Max

In deze intrigerende aflevering van de eCommerce Lessen Podcast bundelen Dries de Gelder, Alexis van Dam en hun speciale gast, Peter Maas van GrowUpDigital, hun krachten om de synergie tussen conversieoptimalisatie en Google Ads Performance Max te verkennen.

Samen duiken ze in de specifieke uitdagingen en kansen van het optimaliseren van conversies binnen het Performance Max-platform. Peter, met zijn diepgaande kennis van digitale marketing, deelt zijn beproefde strategieën voor het maximaliseren van conversieratio’s, terwijl hij de unieke tools en mogelijkheden van Performance Max benut.

Hoe kun je de klantreis binnen een Performance Max-campagne stroomlijnen? Welke specifieke aanpassingen en tests kunnen leiden tot hogere conversies? En hoe integreer je effectief data-analyse om je beslissingen te sturen?

Met een combinatie van theorie, praktijkvoorbeelden en hands-on tips, biedt deze aflevering luisteraars een uitgebreide gids voor het navigeren en excelleren in de wereld van conversieoptimalisatie binnen Google Ads Performance Max.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *