eCommerce Lessen – Special – Google Ads met Peter Maas – Bureau’s

26/09/2023

Alexis van Dam

Aflevering 6: De Voordelen van Samenwerken met Bureau’s voor Google Ads Performance Max

In de zesde aflevering van de eCommerce Lessen Podcast duiken Dries de Gelder, Alexis van Dam en hun speciale gast, Peter Maas van GrowUpDigital, in de wereld van marketingbureaus en hun rol binnen Google Ads Performance Max.

Waarom zou je overwegen om met een bureau samen te werken voor je Performance Max-campagnes? Wat zijn de voordelen en wat kan een gespecialiseerd bureau bieden dat je mogelijk zelf niet kunt? Peter, met zijn uitgebreide ervaring in zowel bureauzijde als klantzijde, deelt zijn inzichten over de unieke waarde die bureaus kunnen toevoegen, van diepgaande expertise en toegang tot geavanceerde tools tot strategisch inzicht en creatieve oplossingen.

Maar hoe kies je het juiste bureau? Waar moet je op letten en welke vragen moet je stellen om ervoor te zorgen dat je de beste match vindt voor jouw specifieke behoeften en doelen? Samen bespreken ze de belangrijkste overwegingen, valkuilen om te vermijden en tips voor het opbouwen van een succesvolle en vruchtbare samenwerking.

Of je nu overweegt om met een bureau samen te werken of gewoon meer wilt weten over de voordelen van externe expertise, deze aflevering biedt een diepgaand overzicht en praktische adviezen voor iedereen die streeft naar optimalisatie binnen Google Ads Performance Max.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *