eCommerce Lessen – Special – Google Ads met Peter Maas – Budget

12/09/2023

Alexis van Dam

Aflevering 4: Het Beheer en Optimalisatie van Budget binnen Google Ads Performance Max

In de vierde aflevering van de eCommerce Lessen Podcast gaan Dries de Gelder, Alexis van Dam en hun speciale gast, Peter Maas van GrowUpDigital, dieper in op een cruciaal aspect van digitale marketing: budgetbeheer binnen Google Ads Performance Max.

Hoe bepaal je het juiste budget voor je campagnes? Welke strategieën en technieken kun je toepassen om het meeste uit je investering te halen? Peter, met zijn uitgebreide ervaring in digitale marketing, deelt zijn inzichten over het effectief toewijzen en beheren van budgetten in Performance Max. Samen bespreken ze de valkuilen om te vermijden, hoe je kunt inspelen op seizoensgebonden trends en de kunst van het balanceren tussen bereik en ROI.

Daarnaast verkennen ze geavanceerde budgetteringstechnieken, zoals dagbudgetten versus gedeelde budgetten, en hoe je voortdurend kunt bijsturen op basis van prestatiedata.

Of je nu een groot of klein budget hebt, deze aflevering biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je Google Ads Performance Max-campagnes te optimaliseren en je marketingbudget effectief te beheren.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *