eCommerce Lessen: Les 181 – Ropo & BOPIS

25/04/2024

Alexis van Dam

eCommerce Lessen Aflevering 181: ROPO en BOPIS

eCommerce Lessen Aflevering 181: ROPO en BOPIS

Welkom bij een nieuwe aflevering van eCommerce Lessen, waar Dries de Gelder en Alexis van Dam twee belangrijke trends in de retail- en eCommerce-wereld verkennen: ROPO (“Research Online, Purchase Offline”) en BOPIS (“Buy Online, Pick-up In Store”). Deze strategieën spelen een cruciale rol in de moderne winkelervaring en bieden unieke kansen voor ondernemers om hun klanten beter te bedienen.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Wat is ROPO?: Een diepgaande blik op het ROPO-fenomeen, waarbij klanten online onderzoek doen voordat ze een aankoop in een fysieke winkel doen.
  • Wat is BOPIS?: Een uitleg van BOPIS, een service die klanten de mogelijkheid biedt om online te kopen en het product in de winkel op te halen.
  • Voordelen van ROPO en BOPIS: Ontdek hoe deze strategieën kunnen helpen om de klanttevredenheid te verhogen en de verkoop te stimuleren.
  • Implementatiestrategieën: Praktische tips voor het implementeren van ROPO en BOPIS in jouw eCommerce strategie.
  • Case Studies: Voorbeelden van bedrijven die succes hebben geboekt met ROPO en BOPIS.

Of je nu een kleine webshop runt of deel uitmaakt van een groter retailbedrijf, het begrijpen en toepassen van ROPO en BOPIS kan een significante impact hebben op je bedrijfsresultaten. Deze aflevering biedt waardevolle inzichten en adviezen om deze trends effectief te benutten.

Luister nu op Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, of direct op onze website, en ontdek hoe je ROPO en BOPIS kunt integreren in jouw bedrijfsstrategie. Mis deze kans niet om je klanten een naadloze winkelervaring te bieden!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *