eCommerce Lessen: Les 178 – Mobile Only

04/04/2024

Alexis van Dam

eCommerce Lessen Aflevering 178: Mobile Only vs. Mobile First

In deze aflevering van eCommerce Lessen gaan Dries de Gelder en Alexis van Dam dieper in op de strategische keuze tussen een ‘Mobile Only’ en een ‘Mobile First’ benadering voor webshops. Met grote bedrijven zoals Bunq Bank die hun ‘Mobile Only’ strategie heroverwegen, is dit een actueel en relevant onderwerp voor elke eCommerce professional.

Wat Kun Je Verwachten?

  • Definities Uitgelegd: Een duidelijke uitleg van wat ‘Mobile Only’ en ‘Mobile First’ strategieën inhouden.
  • Voordelen en Nadelen: Een objectieve kijk op de voor- en nadelen van beide benaderingen.
  • Case Studies: Analyse van bedrijven zoals Bunq Bank die hun mobiele strategie hebben aangepast en wat we daarvan kunnen leren.
  • Strategische Overwegingen: Belangrijke overwegingen voor het kiezen van de juiste benadering voor jouw bedrijf.
  • Expert Advies: Dries en Alexis delen hun persoonlijke inzichten en adviezen over het navigeren in de mobiele eCommerce ruimte.

Deze aflevering is essentieel voor iedereen die betrokken is bij het ontwerpen, ontwikkelen of beheren van een webshop. Of je nu overweegt om ‘Mobile Only’ te gaan of een ‘Mobile First’ benadering te hanteren, je zult waardevolle inzichten en praktische tips vinden om je strategie te informeren. Dries twijfelt geen seconde en gaat met Trendy.nl zeker niet mobil only

Luister nu op Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, of direct op onze website, en maak een geïnformeerde beslissing over de mobiele strategie die het beste past bij jouw bedrijf. Laat deze kans niet liggen om voorop te lopen in de mobiele eCommerce revolutie!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *