eCommerce Lessen: Les 177 – Aankopen doen met ChatGpt (AI)

28/03/2024

Alexis van Dam

eCommerce Lessen Aflevering 177: Aanschaffen via ChatGPT

eCommerce Lessen Aflevering 177: Aanschaffen via ChatGPT

Welkom bij een nieuwe aflevering van eCommerce Lessen, waar Dries de Gelder en Alexis van Dam de toekomst van online aankopen verkennen. In deze aflevering duiken we in de wereld van aankopen doen via ChatGPT en onderzoeken we de potentie van AI in eCommerce. Zal deze technologische vooruitgang zoekmachines en marketplaces vervangen? Laten we dieper ingaan op dit onderwerp.

Wat Kun Je Verwachten?

  • De Opkomst van ChatGPT in eCommerce: Een introductie over hoe ChatGPT wordt ingezet voor het vereenvoudigen van online aankopen.
  • Voordelen van Aankopen via ChatGPT: Ontdek de unieke voordelen die ChatGPT biedt aan zowel consumenten als verkopers.
  • Vergelijking met Traditionele Zoekmachines en Marketplaces: Een diepgaande analyse van hoe ChatGPT zich verhoudt tot traditionele online koopervaringen.
  • Toekomstvisie: Dries en Alexis delen hun inzichten over de toekomst van aankopen doen via AI en de impact op de eCommerce sector.
  • Praktische Tips: Tips over hoe je als eCommerce professional of marketeer kunt inspelen op deze nieuwe trend.

Of je nu gefascineerd bent door de mogelijkheden van AI in eCommerce of sceptisch bent over de toekomst van online winkelen, deze aflevering biedt een schat aan informatie, inzichten en praktische adviezen.

Luister nu op Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, of direct op onze website, en ontdek of ChatGPT de toekomst is van online aankopen. Mis deze boeiende discussie niet!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *