eCommerce Lessen – Les 172; Zoekmachines vs. ChatGPT – De Toekomst van Zoeken

15/02/2024

Alexis van Dam

Verken de toekomst van online zoeken in eCommerce Lessen aflevering 172, waar Dries de Gelder en Alexis van Dam de evolutie van zoekmachines en de opkomst van ChatGPT bespreken. Deze aflevering biedt diepgaande inzichten in hoe deze technologieën de manier waarop we informatie vinden en gebruiken, veranderen.

Luister mee terwijl we de impact van AI-gestuurde zoekoplossingen zoals ChatGPT analyseren en wat dit betekent voor traditionele zoekmachines. We bespreken de implicaties voor eCommerce en marketing, en hoe bedrijven zich kunnen aanpassen aan deze veranderende landschap. Blijf vooroplopen in de digitale wereld door te begrijpen hoe deze technologieën jouw strategieën kunnen beïnvloeden.

Daarnaast deelt Dries waardevolle inzichten vanuit zijn ervaring met zijn eigen webshop Trendy.nl, en hoe deze nieuwe zoektechnologieën de eCommerce wereld kunnen transformeren. Mis deze kans niet om voorbereid te zijn op de toekomst van online zoeken en marketing.

Luister nu naar aflevering 172 van eCommerce Lessen op Spotify en Apple Podcasts, en blijf up-to-date met de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van eCommerce en digitale marketing!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *