eCommerce Lessen – Les 171; Spotify Wrap 2023

08/02/2024

Alexis van Dam

Sluit je aan bij eCommerce Lessen in aflevering 171, waar Dries de Gelder en Alexis van Dam terugblikken op het jaar 2023 door de lens van Spotify Wrap. Deze aflevering biedt een unieke kijk op de trends, hoogtepunten en verrassingen van het afgelopen jaar in de wereld van eCommerce en digitale marketing.

Ontdek samen met ons welke onderwerpen, gasten en discussies het meest resoneren bij onze luisteraars. We bespreken de belangrijkste lessen en inzichten van 2023, en hoe deze trends de toekomst van eCommerce en marketing kunnen vormgeven. Van opvallende marketingstrategieën tot baanbrekende technologische ontwikkelingen, deze aflevering zit vol met waardevolle reflecties en vooruitzichten.

Laat je inspireren door onze reis door 2023 en krijg een voorproefje van wat de toekomst kan brengen voor jouw eCommerce avonturen. Luister nu naar aflevering 171 van eCommerce Lessen op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, of direct op onze website. Bereid je voor op een nieuw jaar vol innovatie en succes in de eCommerce wereld!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *