eCommerce Lessen – Les 170; Canva in combinatie met AI

02/02/2024

Alexis van Dam

Ontdek de toekomst van eCommerce marketing in eCommerce Lessen aflevering 170, waar Dries de Gelder en Alexis van Dam de impact van Canva en Kunstmatige Intelligentie (AI) in de digitale marketingwereld verkennen.

In deze aflevering analyseren we hoe Canva’s gebruiksvriendelijke ontwerptools en AI-gedreven functionaliteiten de manier waarop merken communiceren en adverteren transformeren. We bespreken praktische voorbeelden en strategieën om deze technologieën effectief in te zetten voor jouw eCommerce business. Of je nu je merk visueel wilt versterken of geavanceerde AI-technieken wilt integreren, deze aflevering biedt essentiële inzichten.

Daarnaast deelt Dries interessante ervaringen vanuit zijn eigen webshop Trendy.nl, waarbij hij de praktische toepassing van deze tools illustreert. Mis deze kans niet om te leren van ervaren professionals en pas de nieuwste trends toe in jouw eCommerce en marketing strategieën.

Luister nu naar aflevering 170 van eCommerce Lessen op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, of direct op onze website en blijf vooroplopen in de snel veranderende wereld van online marketing!

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *