eCommerce Lessen – Les 167; Zakelijke Duurzaamheid

02/11/2023

Alexis van Dam

In deze inspirerende aflevering van de eCommerce Lessen Podcast richten Dries de Gelder en Alexis van Dam zich op het cruciale thema van zakelijke duurzaamheid in de eCommerce sector.

Duurzaamheid is niet langer een modewoord, maar een noodzaak voor bedrijven die willen floreren in de moderne wereld. Maar wat betekent het echt om een duurzaam bedrijf te zijn? En hoe kunnen eCommerce bedrijven duurzame praktijken integreren in hun bedrijfsmodellen, operaties en supply chains?

Dries en Alexis verkennen de verschillende facetten van zakelijke duurzaamheid, van milieuvriendelijke verpakkingen en koolstofneutrale verzending tot ethische sourcing en circulaire economie. Ze bespreken ook de voordelen van het aannemen van duurzame praktijken, niet alleen in termen van milieu-impact, maar ook in het opbouwen van merkloyaliteit en het aantrekken van bewuste consumenten.

Daarnaast delen ze succesverhalen van merken die voorop lopen in duurzaamheid en bieden ze praktische tips voor bedrijven die hun duurzaamheidsreis willen beginnen of versterken.

Voor elke eCommerce professional die streeft naar een positieve impact en een duurzame toekomst voor hun bedrijf, biedt deze les een diepgaand inzicht in de kansen en uitdagingen van zakelijke duurzaamheid.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *