eCommerce Lessen – Les 165 ; Klantenservice anno 2023

19/10/2023

Alexis van Dam

In deze verhelderende aflevering van de eCommerce Lessen Podcast nemen Dries de Gelder en Alexis van Dam je mee naar de voorhoede van klantenservice in het jaar 2023.

Klantenservice heeft een lange weg afgelegd van traditionele callcenters naar de digitale, geautomatiseerde en gepersonaliseerde benaderingen van vandaag. Maar wat zijn de nieuwste trends, technologieën en best practices die de klantenservice in 2023 definiëren?

Dries en Alexis bespreken de opkomst van AI-gedreven chatbots, de integratie van augmented reality in klantondersteuning, en de groeiende nadruk op proactieve klantenservice. Ze verkennen ook het belang van emotionele intelligentie in klantinteracties, zelfs in een tijdperk van automatisering, en hoe merken een evenwicht kunnen vinden tussen technologie en menselijkheid.

Daarnaast delen ze inzichten over de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het aanpassen aan de verwachtingen van de moderne klant en hoe een uitstekende klantenservice kan leiden tot verhoogde loyaliteit en merkvoorkeur.

Voor elke eCommerce professional die streeft naar uitmuntendheid in klantenservice en wil begrijpen hoe de normen en verwachtingen evolueren in dit digitale tijdperk, biedt deze les een diepgaande blik op de toekomst van klantondersteuning.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *