eCommerce Lessen – Les 163 ; Mobiel & eCommerce

05/10/2023

Alexis van Dam

In deze boeiende aflevering van de eCommerce Lessen Podcast richten Dries de Gelder en Alexis van Dam zich op de onmiskenbare invloed van mobiele technologie op de wereld van eCommerce.

De opkomst van smartphones en tablets heeft de manier waarop consumenten winkelen drastisch veranderd. Van het browsen en ontdekken van producten tot het daadwerkelijk doen van aankopen, mobiel speelt een centrale rol in de moderne klantreis. Maar hoe kunnen eCommerce bedrijven zich aanpassen en optimaliseren voor deze mobiele revolutie?

Dries en Alexis bespreken de uitdagingen en kansen van mobiel winkelen, van het ontwerpen van responsieve websites en apps tot het creëren van mobiel-vriendelijke betaalprocessen. Ze delen ook inzichten over het belang van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en personalisatie in de mobiele winkelervaring.

Daarnaast verkennen ze de toekomst van mobiel en eCommerce, met een blik op opkomende technologieën en trends die de mobiele winkelervaring verder zullen transformeren.

Voor elke eCommerce professional die de mobiele gebruikerservaring wil optimaliseren en voorop wil blijven lopen in deze snel veranderende ruimte, biedt deze les essentiële inzichten en strategieën.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *