eCommerce Lessen – Les 161; AI & Fraude Preventie

21/09/2023

Alexis van Dam

In deze aflevering van de eCommerce Lessen Podcast verkennen Dries de Gelder en Alexis van Dam de kracht van kunstmatige intelligentie in fraudepreventie binnen de eCommerce sector.

Fraude is een voortdurende zorg voor online retailers, variërend van identiteitsdiefstal tot frauduleuze transacties. Maar met de opkomst van geavanceerde AI-technologieën hebben bedrijven nu krachtigere tools tot hun beschikking om deze bedreigingen aan te pakken. Hoe kunnen algoritmen en machine learning worden ingezet om verdachte activiteiten in realtime te detecteren? Welke AI-gestuurde oplossingen zijn momenteel beschikbaar om retailers te helpen hun verliezen door fraude te minimaliseren?

Dries en Alexis bespreken de nieuwste innovaties op het gebied van AI-gedreven fraudepreventie, delen inzichten over hoe deze technologieën de veiligheid van zowel bedrijven als consumenten verbeteren en kijken naar de toekomst van fraudebestrijding in een steeds digitalere wereld.

Voor elke eCommerce professional die de veiligheid en integriteit van hun online operaties wil waarborgen, biedt deze les een diepgaand inzicht in de mogelijkheden en voordelen van AI in fraudepreventie.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *