eCommerce Lessen – les 160; AI – Visual Search

14/09/2023

Alexis van Dam

Les 160: AI en Visual Search in eCommerce

In deze aflevering van de eCommerce Lessen Podcast duiken Dries de Gelder en Alexis van Dam in de opkomende wereld van visual search aangedreven door kunstmatige intelligentie. Terwijl traditionele zoekmethoden vertrouwen op tekstuele input, stelt visual search gebruikers in staat om te zoeken met behulp van afbeeldingen, wat een geheel nieuwe dimensie toevoegt aan de online winkelervaring.

Maar welke mogelijkheden biedt visual search voor eCommerce? Hoe kunnen merken en retailers profiteren van deze technologie om klanten een meer intuïtieve en naadloze winkelervaring te bieden? En wat zijn de technologische uitdagingen en kansen die gepaard gaan met de implementatie van AI-gestuurde visual search?

Dries en Alexis bespreken de huidige trends en innovaties op het gebied van visual search, delen praktijkvoorbeelden van merken die deze technologie met succes hebben geïmplementeerd en verkennen de toekomstige implicaties voor de eCommerce-industrie.

Of je nu een retailer bent die op zoek is naar manieren om je online aanwezigheid te verbeteren of gewoon geïnteresseerd bent in de nieuwste technologische ontwikkelingen in eCommerce, deze les biedt een uitgebreid overzicht van de wereld van AI en visual search.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *