eCommerce Lessen: Les 159 – AI Chatbots

07/09/2023

Alexis van Dam

Les 159: AI Chatbots in eCommerce

In deze aflevering van de eCommerce Lessen Podcast gaan Dries de Gelder en Alexis van Dam in dialoog over de rol van AI chatbots binnen eCommerce. Met de voortdurende evolutie van kunstmatige intelligentie, is er een belofte dat chatbots niet alleen responsiever worden, maar ook meer intuïtief en behulpzaam voor de gebruiker.

Maar is deze belofte al waargemaakt? Worden chatbots nu eindelijk de assistenten die we altijd al wilden hebben in onze online winkelervaring? Dries en Alexis bespreken de huidige staat van AI chatbots, hun potentieel voor het verbeteren van klantenservice en de uitdagingen die nog moeten worden overwonnen.

Ze verkennen ook de ethische en praktische overwegingen van het gebruik van AI in klantinteracties en hoe dit de relatie tussen merken en hun klanten kan beïnvloeden.

Of je nu een webshop eigenaar bent die overweegt om een chatbot te implementeren of gewoon nieuwsgierig bent naar de toekomst van AI in commerce, deze les biedt een diepgaande blik op de kansen en uitdagingen van chatbots in de moderne eCommerce wereld.

Show Notes op onze website, volg onze Linkedin pagina, op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *