eCommerce Lessen – Les 156; Investeren tijdens een crisis/oorlog

04/05/2023

Alexis van Dam

Wil jij als e-commerce ondernemer weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en bloeien, zelfs tijdens een economische crisis? Dan is de eCommerce Lessons podcast met Dries de Gelder en Alexis van Dam de podcast voor jou!

In onze nieuwste aflevering, Les 156, gaan we in dialoog over het investeren in tijden van crisis. We bespreken hoe je kunt investeren in je platform, marketing en jezelf om jouw bedrijf succesvol te maken en te laten groeien. We delen waardevolle tips en adviezen die je direct kunt toepassen in jouw eigen e-commerce bedrijf.

Of je nu net begint met e-commerce of al jaren ervaring hebt, deze aflevering biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen in jouw eigen bedrijf.

De eCommerce Lessons podcast is beschikbaar op Apple Podcasts, Spotify en Google Podcasts, zodat je altijd en overal kunt luisteren. Abonneer je nu en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de e-commerce wereld!

Luister nu naar onze nieuwste aflevering van de eCommerce Lessons podcast en ontdek hoe je kunt investeren in jouw e-commerce bedrijf, zelfs tijdens een economische crisis.

Show Notes op onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onze Linkedin pagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

Op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *