eCommerce Lessen – Les 155; LinkedIn Carousel

27/04/2023

Alexis van Dam

Ben jij op zoek naar nieuwe manieren om jouw e-commerce bedrijf te laten groeien en bloeien op LinkedIn? Dan is de eCommerce Lessons podcast met Dries de Gelder en Alexis van Dam de podcast voor jou!

In onze nieuwste aflevering, Les 155, bespreken we de nieuwe mogelijkheden die LinkedIn biedt met de introductie van de LinkedIn Carousel. We praten je bij over hoe je deze functie kunt gebruiken om jouw bedrijf te promoten en meer bereik te krijgen op LinkedIn.

Of je nu al ervaring hebt met LinkedIn of nieuw bent op het platform, deze aflevering biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen in jouw eigen e-commerce bedrijf.

De eCommerce Lessons podcast is beschikbaar op Apple Podcasts, Spotify en Google Podcasts, zodat je altijd en overal kunt luisteren. Abonneer je nu en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de e-commerce wereld!

Luister nu naar onze nieuwste aflevering van de eCommerce Lessons podcast en ontdek hoe je de LinkedIn Carousel kunt gebruiken om jouw e-commerce bedrijf te laten groeien en bloeien op het grootste zakelijke netwerk ter wereld.

Show Notes op onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onze Linkedin pagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

Op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *