eCommerce Lessen – Les 154; Vergane glorie als Clubhouse, Hyves & google plus

20/04/2023

Alexis van Dam

Wil jij als e-commerce ondernemer weten welke opkomende en verdwijnende trends jouw bedrijf kunnen beïnvloeden? Dan mag je de eCommerce Lessons podcast niet missen, gepresenteerd door Dries de Gelder en Alexis van Dam!

In onze nieuwste aflevering, een extra lange aflevering, bespreken we het onderwerp van “Vergane Glorie“. We nemen een kijkje naar platformen die ooit zeer populair waren, zoals Clubhouse, Hyves, en Google Plus, en bespreken waarom deze platformen uiteindelijk zijn verdwenen. We analyseren de lessen die we kunnen leren uit hun succes en falen, en hoe we deze lessen kunnen toepassen op onze eigen e-commerce bedrijven.

Of je nu net begint met e-commerce of al jaren ervaring hebt, deze aflevering biedt waardevolle inzichten en praktische tips die je direct kunt toepassen in jouw eigen bedrijf. En het beste van alles? Het is een extra lange aflevering, dus je krijgt nog meer waarde voor jouw tijd en aandacht.

De eCommerce Lessons podcast is beschikbaar op Apple Podcasts, Spotify en Google Podcasts, zodat je altijd en overal kunt luisteren. Abonneer je nu en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de e-commerce wereld!

Luister nu naar onze extra lange aflevering van de eCommerce Lessons podcast en ontdek hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en bloeien in een steeds veranderende digitale wereld.

Show Notes op onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onze Linkedin pagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

Op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *