eCommerce Lessen – Les 119; Hoe ga je om met de zomerdip als webshopeigenaar?

01/07/2022

Alexis van Dam

In de deze les gaan praten Alexis en Dries jullie bij om te gaan met een zomerdip. Als eigenaar van een webwinkel kan het moeilijk zijn om tijdens de zomermaanden gemotiveerd te blijven. De zaken gaan misschien minder goed en u hebt misschien meer tijd over dan gewoonlijk. Het is belangrijk om gefocust te blijven en hard te blijven werken, ook als het wat minder gaat. Hier zijn wat tips om met de zomerdip om te gaan:

1. Houd een positieve houding – het is belangrijk om positief te blijven, zelfs als de zaken minder gaan. De zaken zullen weer aantrekken en u wilt niet voor die tijd een burn-out krijgen.

2. Blijf gefocust op uw doelstellingen- het is gemakkelijk om uw doelstellingen uit het oog te verliezen wanneer het moeilijk is, maar het is belangrijk om ze in het oog te houden. Blijf gefocust op wat je wilt bereiken en laat de zomerdip je er niet van weerhouden je doelen te bereiken.

3. Blijf bezig – zelfs als de zaken wat minder gaan, zijn er altijd dingen die gedaan moeten worden. Gebruik deze tijd om dingen in te halen die u al een tijdje van plan was te doen, maar waar u geen tijd voor had.4. Neem een pauze – als u zich overweldigd voelt, neem dan een stapje terug en ontspan even. Het is belangrijk om je op te laden, zodat je verfrist terugkomt en klaar bent om de zomerdip met volle kracht aan te pakken.

5. Praat met anderen – het kan nuttig zijn om met andere ondernemers te praten die met hetzelfde te maken hebben. Krijg wat tips en advies van hen die het al eens hebben meegemaakt.

Luister vooral naar de Podcast!

Show Notesop onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onzeLinkedinpagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

OpInstagramvind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *