eCommerce Lessen – Les 97: Hoe Buy now pay later (BNPL) kan zorgen voor meer omzet?

04/05/2022

Alexis van Dam

In deze aflevering bespreken we hoe Buy Now Pay Later (BNPL) de verkoop voor uw online winkel kan verhogen.

We weten allemaal dat betaling een van de belangrijkste onderdelen van het e-commerce proces is. Het is het moment waarop de klant besluit om zijn zuurverdiende geld te overhandigen in ruil voor uw product of dienst.

Het is dus van cruciaal belang dat u het goed aanpakt. Als uw betaalproces te lang duurt, te ingewikkeld is of te weinig vertrouwen biedt, zult u klanten en omzet verliezen.

Dit is waar Koop Nu en Betaal Later om de hoek komt kijken. BNPL is een betaaloptie waarmee klanten de betaling van een aankoop kunnen uitstellen tot een latere datum. Dit kan een nuttige hulpmiddel om de verkoop te verhogen, vooral voor grotere of duurdere artikelen.

Er zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het gebruik van BNPL, zoals ervoor te zorgen dat u de extra kosten in verband met deze betalingsmogelijkheid kunt veroorloven en dat uw klanten daadwerkelijk in staat zijn om de rekening te betalen wanneer deze verschuldigd is.

Maar indien correct gebruikt, kan BNPL een geweldige manier zijn om de verkoop en conversie op uw eCommerce winkel te verhogen.In deze aflevering, bespreken we:

– Wat is Buy Now Pay Later?

– Hoe werkt BNPL?

– De voordelen van het gebruik van BNPL voor uw online winkel

– Dingen om in gedachten te houden bij het gebruik van BNPL

– Hoe zet u BNPL op in uw webwinkel?

Als u op zoek bent naar manieren om de verkoop van uw webwinkel te verhogen, zorg er dan voor dat u naar deze aflevering luistert!

Show Notesop onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onzeLinkedinpagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

OpInstagramvind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *