eCommerce Lessen – Les 157; AI in eCommerce

11/05/2023

Alexis van Dam

Wil jij als e-commerce ondernemer ontdekken hoe Artificial Intelligence (AI) jouw e-commerce strategie kan versterken? Luister dan naar de eCommerce Lessons podcast met Dries de Gelder en Alexis van Dam!

In onze nieuwste aflevering, Les 157, duiken we in het boeiende onderwerp van AI in e-commerce. Specifiek gaan we dieper in op de impact van ChatGPT, een AI-gestuurde chattechnologie, op de wereld van e-commerce. We bespreken hoe jij kunt profiteren van deze innovatieve technologie om jouw klantenservice te verbeteren, conversies te verhogen en gepersonaliseerde ervaringen te bieden aan jouw klanten.

Of je nu bekend bent met AI in e-commerce of er net mee begint, deze aflevering biedt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw e-commerce bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

De eCommerce Lessons podcast is beschikbaar op Apple Podcasts, Spotify en Google Podcasts, zodat je altijd en overal kunt luisteren. Abonneer je nu en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de e-commerce wereld!

Luister nu naar de nieuwste aflevering van de eCommerce Lessons podcast en ontdek hoe je AI, en met name ChatGPT, kunt benutten om jouw e-commerce succes te vergroten.

Show Notes op onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onze Linkedin pagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

Op Instagram vind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *