eCommerce Lessen – Les 151; Nadelen van online market places

30/03/2023

Alexis van Dam

Welkom bij les 150 van eCommerce Lessen, gepresenteerd door Alexis van Dam en Dries de Gelder. In deze aflevering bespreken we de nadelen van handelen op bol.com en andere marketplaces.

Bol.com is een populaire marktplaats voor eCommerce professionals die hun producten willen verkopen aan een breed publiek. Maar is het echt de beste keuze voor jouw eCommerce bedrijf? In deze aflevering bespreken we de nadelen van handelen op bol.com en waarom het misschien niet altijd de beste optie is.

We bespreken de hoge commissies en kosten die bol.com in rekening brengt voor het gebruik van hun platform, de beperkte controle die je hebt over je merk en klantrelaties, en de competitieve aard van de marktplaats.

Maar dat is nog niet alles. We bespreken ook alternatieven voor bol.com en hoe je deze kunt gebruiken om je eCommerce bedrijf te laten groeien zonder de nadelen van een grote marktplaats.

Of je nu overweegt om te handelen op bol.com of gewoon meer wilt weten over de voor- en nadelen van verschillende eCommerce platforms, deze les biedt waardevolle inzichten die je zullen helpen bij het maken van de beste beslissingen voor je bedrijf. Stem af en ontdek de nadelen van handelen op bol.com.

Show Notesop onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onzeLinkedinpagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

OpInstagramvind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *