eCommerce Lessen – Les 150 – Special #150 terug- en vooruitblik

23/03/2023

Alexis van Dam

Welkom bij les 150 van eCommerce Lessen! In deze speciale aflevering blikken Alexis van Dam en Dries de Gelder terug op wat zij hebben geleerd en gedeeld tijdens de afgelopen 149 afleveringen. Ook kijken ze vooruit naar wat de toekomst van deze podcast zal brengen.

Als je een trouwe luisteraar bent van eCommerce Lessen, dan weet je dat Alexis en Dries een schat aan kennis en ervaring hebben op het gebied van eCommerce en online marketing. In deze aflevering delen ze hun persoonlijke hoogtepunten en inzichten van de afgelopen afleveringen en bespreken ze wat ze hebben geleerd van de gasten die ze hebben geïnterviewd.

Maar dat is nog niet alles. Alexis en Dries kijken ook vooruit naar wat de toekomst van deze podcast zal brengen. Ze bespreken hun plannen voor nieuwe afleveringen, gasten en onderwerpen en hoe ze van plan zijn om de podcast verder te ontwikkelen.

Of je nu een nieuwe luisteraar bent of al vanaf het begin bij eCommerce Lessen bent, deze speciale aflevering biedt een unieke kans om te horen wat Alexis en Dries hebben geleerd en wat ze van plan zijn voor de toekomst van de podcast. Luister nu en ontdek wat de toekomst brengt voor eCommerce Lessen.

Show Notesop onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onzeLinkedinpagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

OpInstagramvind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *