eCommerce Lessen – Les 149; G4 Analytics

16/03/2023

Alexis van Dam

Welkom bij les 149 van eCommerce Lessen, gepresenteerd door Alexis van Dam en Dries de Gelder. In deze aflevering bespreken we de recente veranderingen in Google Analytics en waarom het tijd is om over te stappen naar G4.

Google Analytics is een essentiële tool voor eCommerce professionals die hun online prestaties willen meten en verbeteren. Maar met de recente aankondiging van Google dat het overstapt naar G4, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de veranderingen en waarom deze wijzigingen belangrijk zijn.

In deze aflevering bespreken we de voordelen van de overstap naar G4 en waarom deze wijzigingen een grote impact zullen hebben op de manier waarop je je eCommerce website kunt analyseren en optimaliseren. We bespreken ook hoe je kunt overstappen naar G4 en wat de stappen zijn om dit te doen.

Of je nu een kleine ondernemer bent of een ervaren eCommerce professional, deze les zal je helpen om te begrijpen waarom het tijd is om over te stappen naar G4 en hoe je deze overgang soepel kunt laten verlopen. Dus stem af en ontdek hoe je jouw online prestaties kunt verbeteren met Google Analytics G4.

Show Notesop onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onzeLinkedinpagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

OpInstagramvind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *