eCommerce Lessen – Les 148; Cialdini en de 6 eigenschappen van beïnvloeding en conversie deel 1

09/03/2023

Alexis van Dam

Welkom bij les 148 van eCommerce Lessen! In deze aflevering gaan we dieper in op de 6 beïnvloedingsprincipes van Cialdini en hoe je deze principes kunt toepassen om de conversie van je eCommerce website te verhogen. Deze les is deel 1 van een tweedelige serie, gepresenteerd door Alexis van Dam en Dries de Gelder.

Als je serieus bent over eCommerce, weet je dat het verhogen van je conversiepercentage de sleutel is tot het opbouwen van een winstgevende online winkel. Maar hoe bereik je dit? Cialdini’s beïnvloedingsprincipes bieden een praktisch raamwerk dat je kunt toepassen op je eigen eCommerce website om je conversie te verhogen.

In deze aflevering bespreken we de eerste drie principes: wederkerigheid, consistentie en sociale bewijskracht. Alexis en Dries leggen uit hoe je deze principes kunt toepassen op je website, welke tools en tactieken je kunt gebruiken en wat de resultaten zijn van hun eigen experimenten.

Of je nu een doorgewinterde eCommerce-professional bent of net begint, deze les zal je helpen de principes van Cialdini te begrijpen en toe te passen op je eigen website om meer omzet te genereren. Luister nu naar deel 1 van deze serie en ontdek hoe je jouw eCommerce strategie kunt verbeteren met deze beïnvloedingsprincipes.

Show Notesop onze website: https://ecommercelessen.com

Volg onzeLinkedinpagina: https://www.linkedin.com/company/ecommerce-lessen

OpInstagramvind je nieuwe en leuke achtergrond informatie over onze lessen.

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *